Produsul a fost adaugat in cos.
15

Kit Statie radio CB Midland Alan 52 + Antena PNI ML70

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Kit Statie radio CB Midland Alan 52 + Antena PNI ML70

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Display generos

display generos

Display-ul este generos, raportat la dimensiunile statiei, iluminat albastru si afiseaza canalul, nivelul emisiei / receptiei, alaturi de o multitudine de alte functii active ale produsului.
Acum puteti profita de avantajele multiple ale celei mai mici statii radio CB. Statia radio incape in palma (asemanator unui walkie talkie) si poate fi utilizata cu o singura mana fara nici o problema. Pe langa acestea, dimensiunile reduse va permit sa o asezati in cotiera, sau in spatiile de dimensiuni reduse din bordul oricarui autoturism.

Dimensiuni reduse

portabila

Functii multiple

functii multiple

Desi este o statie de dimensiuni foarte mici, vine cu o multitudine de functii: Scan, Dual watch, Blocare tastatura, Iluminare ecran (pornita/oprita), navigare rapida intre canale, EMG, Putere high/low.
Pentru cei ce folosesc si alte benzi de comunicatie, utilizate in alte tari ale Europei, statia este prevazuta cu posibilitatea schimbarii normei de lucru in corespondenta cu fiecare tara in parte.

Multi Band

multi band

Putere reglabila

putere reglabila

Puterea de emisie reglabila High/Low este utila atat in anumite tari din UE unde este reglementata prin lege diferit de Romania, cat si in momentele cand statia se foloseste in camp deschis pentru a economisi din baterie.
Produsul este multifunctional avand o dubla utilizare: in autoturism cu antena pe masina si in camp deschis (parcare) cu acumulatori si antenuta BNC. Mufa BNC permite atasarea unei antene micute doar la utilizarea statiei in camp deschis. Conexiunile de microfon si casca permit conectarea hands-free-ului dedicat Midland MA31-L cu care puteti emite direct de la lavaliera si puteti receptiona in casca din ureche.

Conectivitate

conectivitate

 

Performante antena

performante

Performanta antenei este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, putere maxima aplicata 200W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Distanta maxima de comunicare de 9 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxima legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pot duce la micsorarea acestei distante.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare

Lungime antena

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de receptie.
Baza magnetica din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 4 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 145 mm cu un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze foarte mari.

Baza magnetica inclusa

Baza magnetica

Prezentare video statie radio CB

Prezentare video antena radio CB