Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio PMR portabila Midland M99 set cu 2bc Cod C869

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio PMR MIDLAND M99 cod. C869
Cea mai completa statie radio PMR de la Midland.
Frecventa 446MHz.
Putere 0.5 Watt

Disponibilitate: Indisponibil temporar

* dupa plasarea comenzii veti fi contactati telefonic pentru a vi se comunica termenul de livrare

149,00 Lei

Acoperire

Acum puteti comunica la distante de pana la 10 km cu ajutorul celor 2 statii Midland M99. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

distanta Statie radio PMR portabila Midland M99-S

Conexiune handsfree

Statie radio PMR portabila Midland M99-S set cu 2b

Statia radio PMR Midland M99 este prevazute cu mufa MIC/CHG pentru conexiunea la accesorii precum microfoane si casti. Aceasta mufa este de tipul 2 pini si este compatibila cu toate accesoriile Midland. Sistemul handsfree faciliteaza utilizarea lor de catre persoane foarte active din santiere, fabrici,firme de paza etc.

Canale

Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard + 91 canale pre-programabile. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Statie radio PMR portabila Midland M99-S

Autonomie extinsa

Statie radio PMR portabila Midland M99-S

Statia PMR M99 au o functie complexa de economisire a bateriei (Auto Power Save) ce permite prelungirea vietii bateriilor/acumulatorilor cu peste 50%. Daca statia nu primeste nici un semnal mai mult de 10 secunde, aceasta functie se activeaza automat. Statia accepta baterie reincarcabila sau baterii alcaline/reincarcabile 4AAA.

Pachet complet

Statia radio PMR M99 vine in pachet cu toate accesoriile necesare unei utilizari imediate: statie radio, suport centura, alimentator de perete, acumulatori, casca cu microfon, incarcator de birou.

Statie radio PMR portabila Midland M99-S