Produsul a fost adaugat in cos.
15

UPS SilverCloud SafePC 650VA cu ecran LCD si putere 390W

Vizualizare generală rapidă

UPS cu iesire sub forma de unda sinusioda modificata. Acesta se utilizeaza impreuna cu echipamente electronice mici si medii, fara pompe, motoare, etc.

Disponibilitate: În stoc

299,99 Lei

ups

Sursa de alimentare neintreruptibila

Protejati-va datele printr-o sursa de alimentare de siguranta dotata cu baterie de rezerva si scapati de grija pierderii datelor sau a defectarii echipamentelor electronice cauzate de fluctuatiile de tensiune. Dispozitivul PNI SafePC 650VA functioneaza cu o tensiune de intrare de 160 ~ 275 VAC  oferind o iesire constanta de 220 V +/- 10%.

Protectie la supraincarcare si scurtcircuit

UPS-ul PNI este dotat cu circuit de protectie in cazul supraincarcarii si o siguranta fuzibila ce va protejeaza echipamentele electronice de posibile daune in urma unui scurtcircuit.

protectie

baterie

Baterie interna de rezerva

Dispozitivul utilizeaza o baterie de 12V/7Ah cu acid de plumb ce nu necesita intretinere si are o perioada indelungata de utilizare. Aceasta ofera un timp de backup de aproximativ 8 minute in cazul utilizarii UPS-ului la jumatate din capacitatea maxima, si are un timp de reincarcare de 8 ore. Dispozitivul incarca automat bateria atunci cand se incheie pana de curent.

Ecran LCD si avertizari sonore

UPS-ul va avertizeaza atat sonor cat si vizual in cazul unui nivel scazut al bateriei, in cazul trecerii la alimentarea de pe baterie sau in cazul supraincarcarii. Ecranul LCD va permite monitorizarea starii de functionare a dispozitivului, vizualizarea nivelului bateriei si a avertizarilor.

ecran

iesiri

Conexiuni disponibile

UPS-ul PNI dispune de o iesire de tip schuko pentru alimentarea dispozitivelor electronice la 220V si o intrare/iesire pentru protectia liniei de telefonie fixa.

Prezentare video