Produsul a fost adaugat in cos.
15

Detector radar Cobra SPX 5300 Laser VG-2

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Noul SPX 5300 reprezinta punctul culminant a peste 30 de ani de experienta al celor de la Cobra in producerea detectoarelor radar de calitate si inalta performanta.
Seria SPX schimba jocul prin dublarea gamei de detectie si timpului de avertizare fata de modele anterioare.
Cobra foloseste cele mai noi tehnologii, componente de grad militar, si cele mai bune practici de design din lume pentru a impacheta aceste performante fenomenale intr-un detector elegant aproape jumatate din dimensiunea altor detectoare de pe piata.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

radar

Benzi detectate

Detectorul radar Cobra SPX 5300 schimba jocul prin dublarea gamei de detectie si timpului de avertizare fata de modele anterioare. Astfel, acesta poate detecta semnale din 7 benzi radar (X/K/Ka/Ku/VG-2/Spectre1/Spectre IV+) si 6 semnale laser.

Utilizare

SPX 5300 poate fi utilizat fara restrictii in toata Romania, acesta detectand semnalele de la cele mai noi dispozitive radar ale politiei. Acesta este foarte usor de montat si nu obtureaza vizibilitatea la drum datorita dimensiunilor reduse, 33.8 x 105.5 x 72 mm / 134 g, si se alimenteaza direct la priza de bricheta a masinii.

detector

caract fizice

Caracteristici fizice

Detectorul este construit cu cele mai noi si performante componente, unele dintre ele disponibile pana acum doar in domeniul militar, ce ii ofera calitate si o precizie foarte buna.