(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Radio MP3 player auto 1 DIN cu SD si USB PNI 8209

Vizualizare generală rapidă

Radio MP3 player auto 1 DIN cu SD si USB

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Design Modern

PNI 8209  Design Modern

Acum aveti posibilitatea de a monta pe autoturismul personal un radio mp3 de calitate cu un design placut, si un pret accesibil. Aspectul, culorile, si pozitionarea butoanelor ii ofera stil si usurinta in utilizare, alaturi de o integrare estetica in bordul masinii.

Noua tehnologie de etichetare a fisierelor audio Mp3 ID3-Tag este prezenta si la acest player PNI-8209 acesta afisand pe display numele piesei si dosarul/folderul in care aceasta se regaseste.

Mp3 Player, ID3-Tag

PNI 8209 ID3-Tag

USB, SD Card, Aux In

PNI 8209 USB SD card

Aveti posibilitati multiple de a reda fisierele MP3 preferate, de pe oricare din cele 3 surse de intrare: USB, SD Card, Aux In. Fiserele MP3 in format electronic de pe memorie USB, Card SD sau telefonul mobil pot fi redate extrem de rapid cu ajutorul intrarilor dedicate.

Va puteti bucura de posturile de radio preferate in timpul calatoriilor cu masina deoarece produsul Radio Mp3 player auto PNI-8209 este dotat cu tuner radio FM cu 18 posturi memorabile. Deasemeni produsul este compatibil si cu masinile care au antena radio amplificata, avand o conexiune dedicata pentru acest lucru.

Radio FM

PNI 8209 radio FM

Plug & Play

PNI 8209  Plug & Play

PNI-8209 vine dotat cu mufe de cuplare ISO standard international, care se regasesc pe majoritatea autoturismelor cu pregatire radio din fabrica. In plus pentru a veni in ajutorul celor care nu au pregatire radio pe masina, in colet se regaseste si un set de mufe cu fire simple.

Special pentru pasionatii de sunet care au montate sisteme suplimentare de sunet cum ar fi Subwoofer, sau amplificare separata, aparatul PNI-8209 vine dotat cu o iesire de sunet stereo dedicata.

Iesire subwoofer

PNI 8209  Sub Out