(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Senzori parcare cu afisaj in oglinda PNI P03

Vizualizare generală rapidă

Senzori parcare cu afisaj in oglinda

Disponibilitate: În stoc

129,98 Lei

Senzori de parcare

Kit-ul PNI P03 este dotat cu 4 senzori performanti ce detecteaza obstacolele din zona in care sunt directionati. Numarul de 4 bucati permite o acoperire foarte buna a zonei din spatele masinii la mersul inapoi, eliminand astfel riscul de a lovi obstacole ascunse campului vizual clasic.

 

Senzori parcare cu afisaj in oglinda PNI P03

Distanta detectie 0.3 - 2 m

Senzori parcare cu afisaj in oglinda PNI P03

Senzorii de parcare PNI P03 au raza de actiune cuprinsa intre 0,3 si 2 m. Senzorii se activeaza automat in momentul introducerii masinii in marsarier. Senzori se fixeaza in bara din spate a masini, gaurind bara cu ajutorul capului special pentru bormasina inclus in kit.

Semnalizare vizuala si sonora

Senzorii de parcare avertizeaza vizual in oglinda cu afisaj LED prin indicatoare metrice si directionale, dar si sonor, prin sunete specifice care devin din ce in ce mai acute, apropierea de obstacol. Sistemul detecteaza distanta dintre masina si obstacole cu senzorii ultrasonici instalati in bara din spate. Cu ajutorul alarmei sonore, se detecteaza aria sigura.

Senzori parcare cu afisaj in oglinda PNI P03

Kit senzori parcare

Senzori parcare cu afisaj in oglinda PNI P03

Kit-ul PNI P03 contine oglinda retrovizoare cu afisaj LED cu distanta numerica, unitata centrala care se monteaza in partea din spate a masinii si patru senzori cu raza maxima de actiune de 2 m.

Functie ON/OFF indisponibila

Functia ON/OFF NU este disponibila pentru modelul de senzori de parcare PNI P03. Sistemul se activeaza automat la introducerea autoturismului in pozitia de marsarier.

on-off

Prezentare video