Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
setmc4a

Set conector PNI MC4 mama-tata pentru cablu solar 4-6 mm

kit2a

Kit de montaj pe acoperis tabla PNI pentru 2 panouri fotovoltaice

Set conector spliter PNI MC4 Y mama-tata pentru cablu solar 4-6 mm

Conectorul solar MC4 tip ''Y'' este format dintr-un distribuitor dublu T si un conector clasic MC4. Tipul de conectoare MC4-T se folosesc in special la conectarea profesionala in paralel a panourilor fotovoltaice. Va rog sa analizati schema de conectare a panourilor fotovoltaice in paralel (imaginea mica). Pentru a putea conecta doua panouri fotovoltaice in paralel avem nevoie de un conector care are doua intrari si o iesire. Conectorele sant de doua tipuri adica NEGATIV si POZITIV sau plus si minus, numite in termen popular dupa profilul lor ''mos si baba''. MC4 inseamna multi contact cu pin de 4mm. Se vinde si in Kit solar fotovoltaic, si separat.
49,98 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-SOLMC4SP
 0001

 

MC4 = multi contact cu pin de 4mm. Conectorul solar MC4 tip "Y" este format dintr-un distribuitor dublu T si un conector clasic MC4. Tipul de conectoare MC4-T se foloseste in special la conectarea profesionala in paralel a panourilor fotovoltaice.

 

Pentru a putea conecta doua panouri fotovoltaice in paralel avem nevoie de un conector care are doua intrari si o iesire. Conectorele sunt de doua tipuri, NEGATIV si POZITIV sau plus si minus.
Se vinde si in Kit solar fotovoltaic, si separat.

 0002
Scrieti propria recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Caracteristici Generale
Parametri tehnici Max. 30A (in functie de tipul de cablu si temperatura ambianta in conformitate cu IEC 60364-5-523) Tensiunea sistemului max. 1000 V Grad de protectie IP67, atunci cand Conectare si instalare usoara Sistem de blocare "fixeaza in" Clasa de protectie II Interval de temperatura - 40 grade C ... + 90 grade C