(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Sirena de exterior wireless PNI SP002

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Sirena de exterior wireless PNI SP002 poate fi utilizata independent, sau dedicata pentru sistemele de detectie la efractie wireless PNI 1000A si 1001A.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

frecventa

Comunicare wireless

Sirena PNI SP002 se monteaza rapid cu un minim de deranj al casei datorita comunicatiei fara fir/wireless. Aceasta poate fi utilizata atat ca sirena de exterior wireless atasata unui sistem de alarma cat si ca un sistem de alarma independent.

Avertizare acustica si vizuala

Sirena PNI SP002 va avertizeaza in caz de alarma, atat acustic cat si vizual, fiind dotat cu un buzzer intern ce produce un sunet de pana la 110 dB si un LED rosu ce se aprinde in caz de alarma.

avertizare

zone

Zone de alarma

Sirena poate functiona ca un sistem de alarma independent deoarece este prevazuta cu 20 zone de alarma pentru 20 detectori wireless, de miscare sau magnetici.  Toate zonele sunt cu declansare instantanee astfel incat va trebui sa dezarmati sistemul inainte de a patrunde in perimetrul protejat.

Control din telecomanda

PNI SP002 permite programarea a maxim 5 telecomenzi ce va permit armarea/dezarmarea de la distanta a acesteia in cazul utilizarii ca sistem independent de alarma.

control

exterior

Utilizare la exterior

Sirena este destinata instalarii la exterior, plaja de temperatura a mediului de utilizare fiind intre -20 si +55 grade C. Totusi aceasta trebuie montata sub acoperis pentru a evita infiltrarea apei in caz de ploaie.

Baterie de rezerva

Sirena PNI SP002 va continua sa functioneze chiar si atunci cand s-a luat curentul sau i se taie alimentarea datorita bateriei reincarcabile de rezerva cu care este prevazuta.

baterie