(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Sistem comunicare moto Midland BT City Single Cod C929

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Dimensiuni reduse, practic si elegant.
Midland BT City reprezinta o casca cu Bluetooth, Intercom, casca Handsfree pentru telefon; sistemul Intercom functioneaza pana la o distanta de 200m, se poate conecta cu un dispozitiv identic BT City sau BT Eva pentru ca comunica intre 2 moto pana la 200m sau Intercom intre pilot si pasager. Poate fi convertit intr-un dispozitiv BT SKI daca se conecteaza un kit audio aferent.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Bluetooth 2.0

Dispozitivul Midland BT City poate fi conectat si utilizat prin bluetooth cu alte dispozitive ce utilizeaza aceeasi tehnologie cum ar fi un telefon mobil, un navigator GPS sau un MP3 player.

bluetooth

Conexiuni cu fir

 

conexiuni cu fir

Midland BT City poate fi utilizat si prin conexiune cu fir impreuna cu un iPod/Mp3 player sau o statie PMR pentru a obtine o distanta mai mare de comunicare.

Distanta de comunicare

Utilizand 2 dispotitive Midland BT City sau un BT City si unul BT Eva puteti stabili o comunicatie de tip intercom intre sofer si pasager, sau intre 2 soferi, pana la o distanta maxima de 200m.

intercom

Montaj compatibil cu orice tip de casca

compatibilitate

Cu un design compact, dispozitivul poate fi montat in 2 moduri: cu ajutorul clamei din pachet sau utilizand banda dublu adeziva, ceea ce il face compatibil si usor de montat pe orice tip de casca inchisa sau deschisa.

Splash proof

Dispozitivul Midland BT City poate fi utilizat in orice anotimp datorita carcasei compacte ce il face rezistent la ploaie sau stropiri cu apa.

splash-proof

Autonomie si incarcare

autonomie

Dispozitivul este dotat cu acumulator intern ce se incarca in 4 ore si ofera o perioada de utilizare de pana la 8 ore. In standby bateria poate dura pana la 7 zile.

Pachet complet

Pachetul Midland BT City single contine tot ce aveti nevoie pentru montarea si utilizarea produsului: dispozitiv de comunicare, kit audio cu casca si microfon, un disc de prindere cu banda dublu adeziva, o clama pentru prinderea dispozitivului pe casca, un cablu pentru conectarea unui iPod sau MP3 player, un alimentator de perete cu mufa miniUSB.

pachet complet