(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Sistem comunicare moto Midland BT Eva Intercom Single Cod C930

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Midland BT Eva Intercom este un sistem de comunicare pentru comunicare intre pilot si pasager sau intre moto-moto daca este conectat la un dispozitiv BT Eva identic sau un dispozitiv Midland BT City pe distante de pana la 200 m. Conectata la G8 prin bluetooth distanta si numarul de participanti la comunicare creste considerabil.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Bluetooth 2.0

Dispozitivul Midland BT Eva poate fi conectat si utilizat prin bluetooth cu alte dispozitive ce utilizeaza aceeasi tehnologie cum ar fi un telefon mobil, un navigator GPS sau un MP3 player.

bluetooth

Conexiuni cu fir

 

conexiuni cu fir

Midland BT Eva poate fi utilizat si prin conexiune cu fir impreuna cu un iPod/Mp3 player sau o statie PMR pentru a obtine o distanta mai mare de comunicare.

Distanta de comunicare

Utilizand 2 dispotitive Midland BT Eva sau un BT City si unul BT Eva puteti stabili o comunicatie de tip intercom intre sofer si pasager, sau intre 2 soferi, pana la o distanta maxima de 200m.

intercom

Montaj compatibil cu orice tip de casca

compatibilitate

Cu un design compact, dispozitivul poate fi montat in 2 moduri: cu ajutorul clamei din pachet sau utilizand banda dublu adeziva, ceea ce il face compatibil si usor de montat pe orice tip de casca inchisa sau deschisa.

Splash proof

Dispozitivul Midland BT Eva poate fi utilizat in orice anotimp datorita carcasei compacte ce il face rezistent la ploaie sau stropiri cu apa.

splash-proof

Autonomie si incarcare

autonomie

Dispozitivul este dotat cu acumulator intern ce se incarca in 4 ore si ofera o perioada de utilizare de pana la 8 ore. In standby bateria poate dura pana la 7 zile.

Pachet complet

Pachetul Midland BT Eva single contine tot ce aveti nevoie pentru montarea si utilizarea produsului: dispozitiv de comunicare, kit audio cu casca si microfon, un disc de prindere cu banda dublu adeziva, o clama pentru prinderea dispozitivului pe casca, un cablu pentru conectarea unui iPod sau MP3 player, un alimentator de perete cu mufa miniUSB.

pachet complet