(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Sistem comunicare moto Midland BT NEXT Conference Cod C1141.01 twin pack

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Cu sistemul de comunicare moto Midland BT NEXT Conference puteti vorbi in mod conferinta maxim 4 persoane, iar in mod unu la unu cu maxim 6 persoane pe distante de pana la 1.6 KM.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Cu sistemul de comunicare moto Midland BT NEXT Conference puteti vorbi in conferinta maxim 4 persoane, iar comunicarea unu la unu maxim 6 persoane.

Conferinta

conferinta

Intercom

intercom

Distanta de comunicare este de pana la 1.6 km, iar comunicarea unu la unu se poate realiza intre 6 persoane.
Midland BT NEXT Conference este echipat cu functia Intercom Universal, caracteristica ce ii ofera posibilitatea de a comunica cu orice alt intercom din gama Midland.

Talk 2 all

talk 2 all

Radio FM

radio

Dispozitivul are Radio FM integrat cu RDS. Functia va permite ascultarea radiourilor preferate si in timpul plimbarilor cu motocicleta.
Sistemul de comunicare moto dispune de functii precum VOX (activare vocala), tehnologie AGC (control automat al volumului). Autonomia dispozitivului in conversatie poate ajunge la 10 ore.

Functii

functii

Conexiuni bluetooth

bluetooth

Dispozitivul poate fi conectat prin bluetooth la telefoane mobile, navgatoare GPS si statii radio PMR446, functii ce va permit un confort sporit pe motocicleta avand acces la mai multe informatii simultan.
Sistemul de comunicare moto Midland BT NEXT Conference este waterproof. Astfel indiferent de vreme, va puteti bucura de sistemul avansat de comunicare.

Waterproof

waterproof

Stereo

stereo

BT NEXT Conference este fixat pe casca, folosind banda adeziva sau clema de montare. Datorita kit-ului audio va puteti bucura de muzica stereo de inalta calitate în timp ce calatoriti.

Prezentare video