Kit SmartHome PNI KS003

Kit casa inteligenta PNI SmartHome KS003 - alarma wireless supraveghere video aplicatie dedicata Android / IOS

Releu inteligent PNI SmartHome SM433

Releu inteligent PNI SmartHome SM433 pentru deschidere porti si usi cu actionare manuala sau prin internet

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse PG300 comunicator GSM

Sistem de alarma wireless GSM compus dintr-o unitate de comanda, un senzor de miscare, un contact magnetic, 2 telecomenzi si o sirena de interior.
349,98 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-SHPG300

Control de la distanta

Sistemul dispune de aplicatie dedicata (PNI SafeHouse) pentru sistemele de operare Android si iOS prin care puteti efectua setari, monitoriza, dar si arma sau dezarma sistemul. De asemenea, mai aveti in pachet, dar puteti si adauga in plus, 2 telecomenzi prin care puteti controla sistemul.

aplicatie

comunicare

Comunicator GSM

Cu ajutorul unei cartele SIM introdusa in sistemul de alarma veti primi alertele de efractie si nu numai, instant pe telefonul mobil sub forma de SMS sau apel vocal. Astfel veti fi la curent oricand si oriunde cu privire la starea sistemului dumneavoastra.

Comunicare wireless

Sistemul de alarma PNI PG300 se monteaza rapid cu un minim de deranj al casei datorita comunicatiei fara fir/wireless intre unitate si senzorii doriti (de miscare, fum, gaz sau contacte magnetice).

comunicare

zone alarma

Zone de alarma

Sistemul este prevazut cu 10 zone de alarma, 7 wireless, ce pot contine pana la 10 detectori fiecare, si 3 cablate. Tipul zonei poate fi programat in functie de tipul detectorilor alocati: cu intarziere, incendiu, gaz, usa, etc. Toate aceste setari va permit o definire clara a functiei fiecarei zone si a modului de functionare.

Sistem de baza

Produsul vine in colet cu toate accesoriile necesare montajului si functionarii imediate a unui sistem de baza pentru detectia si avertizarea la efractie. Gasim in cutie: 1 senzor wireless de miscare, 1 senzor wireles magnetic, sirena de interior, 2 telecomenzi wireless si alimentator 220V pentru unitatea de comanda.

comunicare

Prezentare video

 

Mai multe informatii
Dimensiuni Unitate de comanda: 165 x 108 x 22 mm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse PG300 comunicator GSM
Rating-ul dumneavoastra