(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Sistem de comunicare moto Midland BTX2 Twin Intercom Cod C1034.01

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Sistem de comunicare moto Midland BTX2 Twin Intercom este de ultima generatie si permite comunicarea fara fir full duple intre pilot si pasager sau intre 2 motociclete / piloti. Distanta maxima de comunicare poate atinge 1 Km.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Intercom

intercom

Distanta de comunicare este de pana la 800 m, iar comunicarea unu la unu se poate realiza intre 3 persoane.
Midland BTX2 este echipat cu functia Intercom Universal, caracteristica ce ii ofera posibilitatea de a comunica cu orice alt intercom din gama Midland. Aceasta comunicare se face prin intermediul tehnologiei Bluetooth, tehnologie care permite si controlul fara fir cu telecomanda speciala optionala, ce poate fi montata pe ghidonul motocicletei.

Talk 2 all

talk 2 all

Functii

functii

Sistemul de comunicare moto dispune de functii precum VOX (activare vocala), tehnologie AGC (control automat al volumului), mesaje vocale (furnizeaza mesaje vocale despre starea dispozitivului si incarcarea bateriei), tehnologie DSP (calitate audio excelenta la viteze mari).
Midland BTX2 poate fi programat prin USB pentru a configura dispozitivul sau pentru a actualiza versiunea de soft. Autonomia dispozitivului in conversatie poate ajunge la 10 ore. Design-ul slim si aerodinamic ii ofera un avantaj enorm in utilizare si in montaj.

Caracteristici fizice

caracteristici fizice

Conexiuni bluetooth

conexiuni bluetooth

Dispozitivul poate fi conectat prin bluetooth la telefoane mobile, dispozitive GPS si statii radio PMR446, functii ce va permit un confort sporit pe motocicleta avand acces la mai multe informatii simultan.
Sistem de comunicare moto Midland BTX2 poate fi conectat prin fir la iPod / playere MP3 si statii radio PMR446. Va puteti bucura de muzica preferata, sau de compania prietenilor prin intermediul comunicarii radio PMR.

Conexiuni fir

conexiuni fir

Waterproof

waterproof

Sistemul de comunicare moto Midland BTX2 este waterproof. Astfel indiferent de vreme, va puteti bucura de sistemul avansat de comunicare.