(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Sistem de navigatie GPS PNI L805 ecran 5 inch, 800 MHz, 256M DDR3, 8GB memorie interna, FM transmitter

Vizualizare generală rapidă

Sistem de navigatie portabil compatibil cu toate soft-urile de navigatie si harti full Europa

Disponibilitate: În stoc

339,99 Lei

Display generos

Ecranul de 5 inch este extrem de sensibil si precis la atingere. Stylus-ul inclus in colet ofera un control si o navigare prin meniuri mult mai precisa, fata de utilizarea cu degetele.

FM Transmitter

Sistemul de navigatie portabil PNI L805 este echipat cu FM transmitter. Acesta permite transmiterea melodiilor, stocate in memoria interna/externa a navigatiei, pe radioul FM din masina.

Memorie interna

Memoria interna a navigatiei este de 8GB, ceea ce inseamna ca se pot integra harti complexe sau adauga fisiere multimedia suplimentare.

memorie interna

Procesor puternic

performante

Receptia si afisarea pozitiei GPS pe harta se face instantaneu, datorita noului procesor mai puternic MSTAR MSB2531 cu viteza de 800 Mhz si memoriei RAM de 256 MB.

Conectica

Conectica navigatiei PNI L805 este formata dintr-un port miniUSB, un slot MicroSD, pentru harti suplimentare sau fisiere multimedia si o mufa jack pentru casti.

Sistem de navigatie portabil PNI S905

Player multimedia

Sistem de navigatie portabil PNI S905 ecran 5

Unitatea GPS are trei functii importante: player video, player audio si player foto. Suporta fisiere video precum: AVI, WMV, MP4 si fisiere audio: MP3 si WAV. De asemenea, suporta formate JPG, BMP si PNG.

Gata de drum

Produsul este "Gata de drum" datorita accesoriilor din pachet care ii permit un montaj imediat pe parbriz si la mufa de bricheta.

accesorii

Prezentare video