(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Sistem de navigatie portabil PNI S907 ecran 7 inch 800 MHz, 256M DDR3, 8GB harta inclusa iGO Primo Full Europe

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Sistem de navigatie portabil PNI S907 ecran 7 inch, 800 MHz, 256M DDR3, 8GB harta inclusa IGO Primo Full Europe

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Harta iGO Primo Full Europe inclusa

Sistem de navigatie portabil PNI S905

Sistemul de navigatie portabil PNI S907 vine cu harta iGO Primo Full Europe preinstalata. Cu o interfata intuitiva si raspuns rapid, iGO Primo permite accesul la principalele harti europene, cu suport vocal pentru a nu distrage conducatorul auto de la drum.

Update gratuit

Cu acest produs aveti acces la un update gratuit de harti. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati si sa instalati pe calculatorul dumneavoastra software-ul "Naviextras Toolbox" si sa creati un cont de utilizator. Inainte de a inslata update-ul va recomandam efectuarea unui back-up al informatiilor stocate deja pe GPS-ul dumneavoastra. Update-ul gratuit se poate face doar in 45 zile de la prima conexiune la satelit.

update gratuit harta GPS

Display generos

Sistem de navigatie portabil PNI S907 ecran 7

Ecranul de 7 inch este extrem de sensibil si precis la atingere. Stylus-ul inclus in colet ofera un control si o navigare prin meniuri mult mai precisa, fata de utilizarea cu degetele.

FM Transmitter

Sistemul de navigatie portabil PNI S907 este echipat cu FM transmitter. Acesta permite transmiterea melodiilor stocate in memoria interna/externa a navigatiei, pe radioul FM din masina.

Sistem de navigatie portabil PNI S905 ecran 5 inch

Memorie interna

Sistem de navigatie portabil PNI S907 ecran 7 inch

Memoria interna a navigatiei este de 8GB, ceea ce inseamna ca se pot integra harti complexe sau adauga fisiere multimedia suplimentare.

 

Procesor puternic

Receptia si afisarea pozitiei GPS pe harta se face instantaneu, datorita noului procesor mai puternic MSTAR MSB2531 cu viteza de 800 Mhz si memoriei RAM de 256 MB.

Sistem de navigatie portabil PNI S907 ecran 7

Conectica

Sistem de navigatie portabil PNI S907

Conectica navigatiei PNI S907 este formata dintr-un port miniUSB, un slot MicroSD, pentru harti suplimentare sau fisiere multimedia si o mufa jack pentru casti.

Player multimedia

Unitatea GPS are trei functii importante: player video, player audio si player foto. Suporta fisiere video precum: AVI, WMV, MP4 si fisiere audio: MP3 si WAV. De asemenea, suporta formate JPG, BMP si PNG.

Sistem de navigatie portabil PNI S905 ecran 5

Gata de drum

Sistem de navigatie portabil PNI S907 ecran 7 inch

Produsul este "Gata de drum" datorita accesoriilor din pachet care ii permit un montaj imediat pe parbriz si la mufa de bricheta.