(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Sistem de navigatie portabil PNI Treelogic L501 ecran 5 inch 500 MHz 128M 4GB memorie interna

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Sistem de navigatie portabil

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Display generos

Sistemul de navigatie portabil PNI Treelogic L501 este echipat cu un ecran tactil TFT de inalta definitie, cu strat anti-reflexie, diagonala de 5 inch si contrast ridicat. Sensibilitatea imbunatatita a ecranului tactil impreuna cu pictogramele mari si colorate asigura usurinta in operare si maxim de functionalitate. Meniul intuitiv va permite sa configurati rapid orice setari.

Sistem de navigatie portabil PNI Treelogic L501 ec

Player multimedia

PNI Treelogic L431

PNI Treelogic L501 poate fi folosit ca un player media cu functii complete: redare fisiere audio (MP3, WMA), vizualizare fotografii (JPG, BMP, PNG) si clipuri video (MP4, MPEG, MPG, ASF, WMV, AVI, MOV, FLV, 3GP), suporta E-book (TXT ) si jocuri incitante. Toate acestea fac din L501 centrul divertismentului digital. In plus, are un calculator, un calendar si un convertor universal.

Memorie interna

Memoria interna a navigatiei este de 4GB, ceea ce inseamna ca se pot integra harti complexe sau adauga fisiere multimedia suplimentare.

Sistem de navigatie portabil PNI S905

Procesor puternic

PNI Treelogic L501

Procesorul puternic de 500 MHz, RAM de 128 MB si receptorul GPS SiRF SE 4150L (66 canale) asigura performanta modelului L501. Precizia localizarii in conditii optime de receptie a semnalului de la sateliti este mai mica de 3 metri, dar chiar si in conditii nefavorabile, aceasta nu va depasi 10 metri.

Conectica

Pentru stocarea de continut multimedia sau informatii suplimentare de navigatie, L501 este prevazut cu un slot micro SD care suporta carduri de memorie de pana la 32 Gb. Prin conectorul standard (mini-jack 3,5 mm) va puteti conecta castile preferate, in timp ce bateria incorporata va permite sa va bucurati de divertisment digital timp de 5-6 ore.

Sistem de navigatie portabil PNI Treelogic L431 ec