(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB Albrecht AE 4200 RO cu ASQ Hi/Lo Cod 7548ASQ, inlocuit prin codul 12016

Vizualizare generală rapidă

Albrecht AE 4200 RO ASQ este o statie CB de dimensiuni destul de reduse, ideala pentru a fi utilizata intr-un autoturism. Isi gaseste foarte usor loc in masina chiar daca nu vrei sa o montezi definitiv in suportul dedicat cu care vine in cutie. Chiar daca se poate spune ca este un model entry, Albrecht AE 4200 RO ASQ are calitati care o fac comparabila cu alte statii radio CB mai complexe.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Squelch automat

Statia AE 4200 RO cu ASQ ofera in pozitia minima a squelch-ului optiunea de squelch automat, care se preteaza in majoritate situatiilor de receptie. Pe modul FM intr-un anumit canal liber zgomotul poate fi supararator, cu functia Squelch puteti reduce acest zgomot, cat si semnalele prea slabe pentru a fi receptionate corespunzator.

Statie radio CB Albrecht AE 4200R cu ASQ

Microfon 4 pini

Statie radio CB Albrecht AE 4200R cu ASQ

Statia radio AE 4200 RO are un microfon standard cu 4 pini ce se conecteaza pe panoul frontal. Legatura firelor corespunde standardelor internationale folosite de multe fabrici de foarte multi ani.

Multi canale

Statia radio Albrecht AE 4200 RO corespunde ultimelor standarde CB europene. Statia are un comutator pentru schimbarea puterii ceea ce va permite selectarea modului de operare respectand standardele tarii in care se doreste utilizarea statiei radio.

Statie radio CB Albrecht AE 4200R cu ASQ

Ecran LCD

Statie radio CB Albrecht AE 4200R cu ASQ

Statia radio Albrecht AE 4200 RO cu ASQ are un display LCD iluminat pentru afisare numar canal selectabil prin doua butoane UP / DOWN.

Descriere panou frontal

panou-frontal

 

Prezentare video