(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB TTi TCB-1000, 4W si squelch automat

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Staţia TTi TCB-1000 este fratele mai mare al modelului TCB-550 şi este dotată cu sistem de squelch automat, o interfaţă mai prietenoasă şi butoane restilizate.

Disponibilitate: Indisponibil temporar

* dupa plasarea comenzii veti fi contactati telefonic pentru a vi se comunica termenul de livrare

244,99 Lei

TCB-1000

Putere legala 4 W

Statia radio CB TTi TCB-1000 respecta legislatia in vigoare din Romania conform normelor europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W (10 W export) @13.2V c.c..

Squelch automat

TTi TCB-1000 ofera avantajul unui potentiometru Squelch ajustabil, sub un microvolt, care poate functiona atat in modul manual, cat si automat pentru controlul optimal al receptiei. Modul automat este recomandat pentru banda FM. Daca folositi banda AM, este recomandata folosirea modului de squech manual.

TCB-1000

TCB-1000

Buton AM / FM si scanare

TTi TCB-1000 va permite comunicarea in ambele tipuri de benzi: AM si FM, astfel incat o puteti utiliza pentru a comunica in trafic atat in Romania, cat si in alte tari europene.

Microfon 4 pini

Comunicarea radio se face in sistem simplex cu ajutorul microfonului si al difuzorului: unul vorbeste, iar ceilalti asculta. Microfonul este de dimensiuni normale, usor de manevrat si este de tip electret cu mufa cu 4 pini.

microfon 4 pini

Butoane si functii

functii statie radio

microfon 4 pini

40 canale

Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic. De asemenea, statia TCB-1000 are un buton pentru selectarea canalului de urgenta CH9(EMG).

Design compact

Aceasta statie este proiectata pentru confortul utilizatorilor, s-au folosit tehnologii bazate pe ergonomie, pentru o pozitionare optima a potentiometrelor si butoanelor statiei in locul cel mai potrivit. Robusta si cu un design placut, poate fi asezata in orice locatie: cotiera, bord, intre scaune, fara a incomoda sau deranja.

statie