(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB TTi TCB-1100 cu difuzor frontal, a fost inlocuit de TCB-900

Vizualizare generală rapidă

Staţia radio TTi TCB-1100 reprezintă cea mai completă staţie de 4 W cu difuzor frontal, culori interschimbabile, VOX, coduri CTSS, Dual Watch. TCB-1100 poate afişa atât canalul cât şi frecvenţa canalului. Optional pentru export sau pentru utilizare autorizata statia poate avea o putere de 10 W.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

DSS - Squelch Automat

Statia radio CB TTi TCB-1100 este dotata cu un sistem de squelch automat denumit si sistem dinamic de squelch extrem de performant care permite o filtrare foarte buna a conversatiilor si a receptiilor din CB (Citizen Band).

DSS

Utilizare pe orice tip de autovehicul

alimentare

Un atu al acestui produs este alimentarea duala atat la 12V cat si la 24V care permite utilizarea statiei atat in autoturisme cat si in camioane, autobasculante sau autocare ce au instalatia electrica la 24V.

Difuzor frontal

Statia radio TTi TCB-1100 este dotata cu difuzor frontal, ceea ce reprezinta un avantaj in cazul montarii in bord, sau in panoul frontal din cabina de autocamion, tir sau autocar. Cu ajutorul acestuia sunetul se aude clar si puternic, in directia utilizatorului.

difuzor frontal

Carcasa inclusa pentru montaj 1 DIN

carcasa

Statia are in pachet o carcasa dedicata montarii 1 DIN identica cu clasicele casetofoane auto. Astfel se potriveste in locasurile special concepute pentru acestea, care se regasesc atat in autoturisme, autocamioane cat si in autobasculante sau autocare.

Utilizare in mai multe tari

Acum pot beneficia de avantajele acestui produs si radioamatorii, statia radio TTi TCB-1100 avand 11 benzi utilizabile in Europa si nu numai.

benzi

Ecran multicolor

ecran

Puteti asorta culoarea ecranului statiei cu luminile din bord, sau puteti alege culoarea preferata datorita celor 3 culori interschimbabile cu care este dotata statia radio TTi TCB-1100.

Functii speciale

Statia radio TTi TCB-1100 are, pe langa functiile clasice, si o serie de functii speciale care pot ajuta in utilizarea produsului cum ar fi: VOX (emisie continua), Dual Watch (monitorizare 2 canale odata), Scan (scanare canale), Comp (filtru sunet), tonuri CTSS (pentru codarea converasatiei), LCR (accesarea ultimului canal folosit).

functii

Butoane pe microfon

butoane  microfon

Statia radio TTi TCB-1100 este dotata cu microfon cu butoane pentru schimbarea canalului si blocarea tastelor, facand si mai usoara utilizarea.

Prezentare video