(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB TTi TCB-550HP cu squelch automat

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio CB

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Putere legala 4 W

Statia radio CB TTi TCB-550 HP respecta legislatia in vigoare din Romania conform normelor europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W (10 W export) @13.2V c.c..

statie radio cu  putere legala 4 w

 

statie radio cu squelch automat

Squelch automat

TTi TCB-550 HP ofera avantajul unui potentiometru Squelch ajustabil, sub un microvolt, care poate functiona atat in modul manual, cat si automat pentru controlul optimal al receptiei. Modul automat este recomandat pentru banda FM. Daca folositi banda AM, este recomandata folosirea modului de squech manual.

Buton AM / FM si scanare

TTi TCB-550 HP va permite comunicarea in ambele tipuri de benzi: AM si FM.

statie radio AM FM

microfon 4 pini

Microfon 4 pini

Comunicarea radio se face in sistem simplex cu ajutorul microfonului si al difuzorului: unul vorbeste, iar ceilalti asculta. Microfonul este de dimensiuni normale, usor de manevrat si este de tip electret cu mufa cu 4 pini.

40 canale

Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic. De asemenea, statia TCB-550 HP are un buton pentru selectarea canalului de urgenta CH9(EMG).

statie radio cu canal ugenta

Statie radio CB TTi

Design compact

Aceasta statie este proiectata pentru confortul utilizatorilor, s-au folosit tehnologii bazate pe ergonomie, pentru o pozitionare optima a potentiometrelor si butoanelor statiei in locul cel mai potrivit. Robusta si cu un design placut, poate fi asezata in orice locatie: cotiera, bord, intre scaune, fara a incomoda sau deranja.