(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB TTi TCB-560 convertor 12-24V inclus si squelch automat

Vizualizare generală rapidă

TCB-560 este o statie radio cu alimentare duala 12-24V c.c. si filtru NB pentru reducerea zgomotului de fond, este usor de instalat si de folosit atat pe autoturism cat si pe camion. Se poate schimba cu usurinta si lumina de fundal a ecranului dintre 3 culori la alegere: albastru, rosu si violet.----------------PRODUS EOL

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Se poate schimba cu usurinta lumina de fundal a ecranului alegand una dintre 3 culori la alegere: albastru, violet si rosu.

Display in 3 culori

3 culori

 

Convertor 12-24V

convertor

 

TCB-560 este o statie radio cu alimentare duala 12-24V c.c. si filtru NB pentru reducerea zgomotului de fond, este usor de instalat si de folosit atat pe autoturism cat si pe camion.

Statia radio CB TTi TCB-560 respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.

Putere legala 4W

Statie radio CB TTi TCB-550 4watt

Squelch automat - DSS

dss

 

Una din cele mai vandute statii din Romania si Europa, exceleaza prin dimensiunile mici, usurinta in utilizare si performantele excelente atat pe receptie cat si pe emisie in canalele de infotrafic si nu numai.

Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic.

Multi Band

Statie radio CB TTi TCB-550 MultiBand

Statie mobila

mobila

 

Combinatia unui design bun al potentiometrelor si butoanelor statiei si o amplasare grafica prietenoasa, va ajuta utilizatorii sa se adapteze rapid pentru o utilizare usoara.

Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic.

40 canale

Statie radio CB TTi TCB-550 40 canale

FM/AM

Statie radio CB TTi TCB-550 AM FM

Statia radio TTi TCB-560 va permite comunicare in ambele tipuri de benzi : AM si FM. De asemenea, este dotata si cu selector rapid al canalelor de urgenta si infotrafic internationale si anume 9-19.
Comunicarea radio se face in sistem simplex cu ajutorul microfonului si al difuzorului: unul vorbeste, iar ceilalti asculta. Microfonul este de dimensiuni normale siusor de manevrat.

Microfon cu 4 pini

Statie radio CB TTi TCB-550 microfon 4 pini

Gata de drum

gata de drum

Puteti utiliza produsul in orice masina, deoarece este una din cele mai mici statii CB de pe piata. Robusta si cu un design placut, poate fi asezata in orice locatie: cotiera, bord, intre scaune, fara a incomoda sau deranja.