(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB TTi TCB-771, alimentare 12V-24V si squelch automat

Vizualizare generală rapidă

TTi TCB-771 este unul dintre modelele de staţie cu alimentare duală, modelul se poate monta atât la 12V c.c. cât şi la 24V c.c. (alimentare camion). În plus staţia are şi sistem de squelch automat.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

DSS - Squelch Automat

Produsul statie radio CB TTi TCB-771 este dotata cu un sistem de squelch automat denumit si Sistem Dinamic de Squelch extrem de performant care permite o filtrare foarte buna a conversatiilor si a receptiilor din CB ( Citizen Band).

TTI-TCB-771-DSS

Dual Voltage

TTI-TCB-771-Dual-Voltage

Un atu al acestui produs este alimentarea duala atat la 12 V cat si la 24 de V care permite utilizarea atat in autoturisme cat si Camioane, Autobasculante, Autocare ce au instalatia electrica la 24 V.

Multi-Band

Acum pot beneficia de avantajele acestui produs si radioamatorii, Statia radio TTi TCB-771 avand 11 benzi utilizabile in Europa si nu numai.

TTI-TCB-771-Norme

 

Microfon cu butoane

TTI-TCB-771-microfon

Schimbarea canalelor se face mult mai usor datorita butoanelor Sus/Jos de pe microfon. Pe langa acestea mai exista un buton de blocare taste, foarte util in momentele cand puteti apasa din greseala butoanele de pe statie sau microfon.

Functii speciale

Statia radio TTi TCB-771 are pe langa functiile clasice , si o serie de functii speciale care pot ajuta in utilizarea produsului cum ar fi: DSS, TOT, Bp, Lock, BL + un meniu special cu cateva setari suplimentare.

TTI-TCB-771-Functii

Gata de utilizare

TTI-TCB-771-Gata

Statia radio TTi TCB-771 permite o utilizare imediata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ii atasati o antena calibrata, sa o racordati la priza de bricheta sau direct la baterie si sa o porniti pe canalul 22. Produsul vine cu mufa de bricheta, suport statie, suport microfon, si suruburi de montaj.