(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB TTi TCB-880H cu squelch automat

Vizualizare generală rapidă

TTi TCB-880H este o staţie dotată cu sistem de squelch automat, posibilitatea de reglare a sensibilităţii recepţiei, a sensibilităţii microfonului, memorii pentru memorarea canalelor.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Ecran iluminat multifunctional

Statia CB TTi TCB-880H este dotata cu un ecran LCD iluminat, care afiseaza principalele informatii legate de functionarea dispozitivului, cum ar fi: numarul canalului selectat, puterea semnalului, modul de operare (AM/FM), frecventa selectata, emisie/receptie etc.

Statie radio CB TTi TCB-880H cu squelch automat

Microfon 6 pini

microfon cu 6 pini

Statia radio TTi TCB-880H are o mufa pentru un microfon standard cu 6 pini pe panoul frontal. Microfonul inclus in pachet are butoane pentru selectare canale, buton PTT si buton blocare, care permite blocarea butoanelor SUS/JOS.

40 canale

Acest model de statie radio CB ste destinat sa fie utilizat in Romania si functioneaza pe norma EC Europa 40 CH FM 4 watt. Ca si optiune, statia are o tasta pentru schimbarea tipului de modulatie (AM sau FM) ceea ce va permite selectarea modului de operare.

statie radio 40 canale

Functii multiple

Statie radio CB TTi TCB-880H cu squelch automat

Statia radio TTi TCB-880H ofera functii multiple pentru o utilizare complexa: functia SCAN pentru scanarea canalelor, functia Dual Watch, ce permite monitorizarea a doua canale diferite, functia LCR, Last Chanel Recall, pentru reapelarea ultimului canal, functia Squelch pentru reglarea sensibilitatii aparatului si functia Blocare taste.

Jack S-Metru

Statia TTi TCB-880H are pe panoul din spate o mufa pentru conectarea unui S-Metru extern, a unui difuzor extern si o mufa PA.

Statie radio CB TTi TCB-880H cu squelch automat