(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB TTi TCB-881, alimentare 12V-24V si squelch automat

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Modelul TTi TCB-881 este dotat cu sistem de alimentare dual 12-24V, squelch automat, RF Gain, Mic Gain fiind unul dintre cele mai complete staţii de la TTi în materie de funcţii speciale.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Alimentare 12-24V

O caracteristica foarte importanta al acestei statii este alimentarea duala atat la 12 V cat si la 24 V ce permite utilizarea acesteia atat in autoturisme cat si camioane, autobasculante sau autocare ce au instalatia electrica la 24 V.

 alimentare

Ecran iluminat multifunctional

ecran

Statia CB TTi TCB-881 este dotata cu un ecran LCD iluminat, care afiseaza principalele informatii legate de functionarea dispozitivului, cum ar fi: numarul canalului selectat, puterea semnalului, modul de operare (AM/FM), frecventa selectata, emisie/receptie etc.

40 canale

Acest model de statie radio CB ste destinat sa fie utilizat in Romania si functioneaza pe norma EC Europa 40 CH FM 4 watt. Ca si optiune, statia are o tasta pentru schimbarea tipului de modulatie (AM sau FM) ceea ce va permite selectarea modului de operare.

 canale

Functii multiple

functii

Statia radio TTi TCB-881 ofera functii multiple pentru o utilizare complexa: functia SCAN pentru scanarea canalelor, functia Dual Watch, ce permite monitorizarea a doua canale diferite, functia LCR = Last Chanel Recall, pentru reapelarea ultimului canal, functia ASQ pentru reglarea automata a sensibilitatii aparatului pe receptie si functia blocare taste.

Conexiuni

Statia TTi TCB-881 are pe panoul din spate o mufa pentru conectarea unui S-Metru extern, a unui difuzor extern cat si o mufa pentru conectarea antenei CB necesara.

conectica

Microfon 6 pini

microfon cu 6 pini

Statia radio TTi TCB-881 are o mufa pentru un microfon cu 6 pini pe panoul frontal. Microfonul inclus in pachet are butoane pentru selectare canale, buton PTT si buton blocare, care permite blocarea butoanelor SUS/JOS.

Prezentare video