(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio CB TTi TCB-R2000 cu squelch automat si telecomanda

Vizualizare generală rapidă

Cea mai inteligentă staţie modulară de la TTi, ecran de 3,5 inchi, squelch automat, roger beep, telecomandă cu fir pentru controlul la distanţă. Staţia poate fi folosită şi in modul clasic, emisia se poate face din microfonul de mână sau cu ajutorul sistemului handsfree.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

DSS - Squelch Automat

Statia radio CB TTi TCB R2000 este dotata cu un sistem de squelch automat denumit si sistem dinamic de squelch extrem de performant care permite o filtrare foarte buna a conversatiilor si a receptiilor din CB (Citizen Band).

DSS

Utilizare pe orice tip de autovehicul

alimentare

Un atu al acestui produs este alimentarea duala atat la 12V cat si la 24V care permite utilizarea statiei in autoturisme si in camioane, autobasculante sau autocare ce au instalatia electrica la 24V.

Accesorii multiple

Pe langa microfonul standard al unei statii radio CB, TCB R2000 este dotata cu ecran separat ce poate fi montat pe bord pentru o mai buna vizualizare,  telecomanda si un mini-microfon ce poate fi montat in stanga soferului. Utilizand telecomanda si mini-microfonul puteti utiliza statia fara a va deranja catusi de putin de la condus.  

accesorii

Carcasa inclusa pentru montaj 1 DIN

carcasa

Statia are in pachet o carcasa dedicata montarii 1 DIN identica cu clasicele casetofoane auto. Astfel se potriveste in locasurile special concepute pentru acestea, care se regasesc atat in autoturisme, autocamioane cat si in autobasculante sau autocare.

Utilizare in mai multe tari

Acum pot beneficia de avantajele acestui produs si radioamatorii, statia radio TTi TCB R2000 avand 11 benzi utilizabile in Europa si nu numai.

benzi

Ecran multicolor

culori ecran

Puteti asorta culoarea ecranului statiei cu luminile din bord, sau puteti alege culoarea preferata datorita celor 3 culori interschimbabile cu care este dotat ecranul separat al statiei radio TTi TCB R2000.