(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio maritima portabila Midland PACIFIC culoare Negru Cod G1094 accesorii incluse

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio maritima portabila Midland PACIFIC culoare Negru Cod G1094 accesorii incluse

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Practic si robust, pentru comunicare imediata

Midland Pacific este o statie VHF maritima portabila care ofera, in afara de robusteze si fiabilitate, caracteristici tehnice profesionale. Toate functiile sunt la indemna, inclusiv butonul pentru accesul imediat la canalul 16 de urgenta. Antena este detasabila; datorita conectorului standard SMA, se pot utiliza si alte tipuri de antene.

Statie radio maritima portabila Midland PACIFIC

Functii multiple

Statie radio maritima portabila Midland PACIFIC

Midland Pacific ofera utilizatorilor sai o serie de functii destinate unei utilizari complete: Dual Watch (permite monitorizarea simulatana a doua canale), Scan (PACIFIC poate cauta automat semnale pe toata banda maritima prin scanare), Roger Beep (tonul pentru sfarsitul mesajului), Tastatura blocata (evitaţi apasarea accidentala a butoanelor), Vox (permite conversatii hands free), Putere Hi/Lo (in scopul de a extinde durata de viata a bateriei).

Mufa cu 2 pini

Statia Midland Pacific are o mufa cu 2 pini pentru conectarea unui dispozitiv audio extern (casti, microfoane) si a incarcatorului pentru baterie.

Midland PACIFIC

Pachet complet

Midland PACIFIC

Statie radio maritima portabila Midland PACIFIC contine in pachet toate accesoriile necesare folosirii imediate: statie, antena, incarcator de perete, incarcator de masina, incarcator de birou, suport prindere de perete, husa din plastic, baterie, acumulator Ni-MH PB-ATL/G7 800mAh, manual de utilizare.

Prezentare video