(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio PMR Midland G5 R1 cod C735.13 contine acumulatori

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio PMR

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

 Acum puteti comunica pe distante de pana la 5 km cu ajutorul celor 2 statii Midland G5 R1. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

Comunica la distanta

distanta de comunicaret

Conexiune handsfree

Hands-free 1 PIN

Produsul permite conectarea mai multor modele de sisteme "handsfree" - maini liberecuun pin, pentru utilizarea statiilor radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea lor de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, etc.
Acest produs este Single Band, si permite comunicarea in benzile PMR (8 canale). In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Canale PMR

8 canale PMR

 

Autonomie extinsa

alimentare

Statiile PMR au o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii bateriilor /acumulatorilor cu peste 50%. Autonomia foarte mare este datorata acumulatorilor din colet sau posibilitatii de a monta 3 baterii R3 la acest produs.
Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiilor radio PMR G5 R1, functii care sunt de un real ajutor: Iluminare ecran, Blocare taste, functia VOX, Roger Beep, Squelch automat , Scanare canale, Indicator baterie descarcata.

Functii speciale

functii

Pachet

pachet

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, Midland a creat acest pachet complet ce poate fi utilizat imediat. In colet gasim: 6 acumulatori, cate 3 pentru fiecare statie, 2 cleme pentru prinderea statiilor de curea si un Incarcator de priza cu 2 iesiri cate una pentru fiecare statie.