(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio PMR portabila Midland G5 XT Valibox set cu 2bc Cod C897.01

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

set cu 2buc cu microfon si incarcator auto

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Acum puteti comunica la distante de pana la 10-12 km cu ajutorul celor 2 statii Midland G5 XT. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

Comunica la distanta

G5 XT

Conexiune handsfree

G5 XT

Produsul permite conectarea mai multor modele de sisteme "handsfree" - maini libere, pentru utilizarea statiilor radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea lor de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, etc.
Acest produs dispune de 8 canale PMR si 16 preprogramate. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Canale

G5 XT

Monitorizare copil

G5 XT

O functie in plus oferita de aceasta statie PMR este cea de monitorizare copil. Cu ajutorul celor 2 statii din pachet puteti asculta si monitoriza copilul dumneavoastra pentru o mai mare siguranta. Trebuie doar sa plasati una dintre statii in camera copilului, cat mai aproape de acesta, iar cealalta sa o luati cu dumneavoastra prin casa, unde aveti nevoie.
Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiilor radio PMR G5 XT, functii care sunt de un real ajutor: Iluminare ecran, Dual Watch (monitorizare 2 canale simultan), Blocare taste, functia VOX, Roger Beep, Squelch reglabil, Scanare canale, Indicator baterie descarcata.

Functii profesionale

G5 XT

Pachet complet

G5 XT

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, Midland a creat acest pachet complet ce poate fi utilizat imediat. In colet gasim: 6 baterii, cate 3 pt fiecare statie, 2 clame pentru prinderea statiilor de curea, 2 alimentatoare auto, 2 alimentatoare de priza si 2 seturi de casti cu buton PTT pe fir.