(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio PMR portabila Midland G7 XTR Single Cod C926

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Midland G7 XTR Single este una dintre cele mai complete staţii PMR, vine echipată cu acumulator, încărcător, suport de centură. Poate lucra atât în banda PMR446 cât şi în banda LPD.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Acum puteti comunica la distante de pana la 10-12 km cu ajutorul a 2 statii Midland G7 XTR. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

Comunica la distanta

comunica-la-distanta

Conexiune handsfree

handsfree

Produsul permite conectarea mai multor modele de sisteme "handsfree" - maini libere, pentru utilizarea statiei radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea ei de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, etc.
Acest produs este Dual Band, permite comunicarea in benzile PMR (8 canale) si LPD (69 canale). In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Canale

canale

Autonomie extinsa

autonomie extinsa

Statia PMR are o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii bateriilor/acumulatorilor cu peste 50%. Autonomia foarte mare este datorata acumulatorilor din colet sau posibilitatii de a monta 5 acumulatori/baterii R6 la acest produs.
Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiei radio PMR G7 XTR, functii care sunt de un real ajutor: Iluminare ecran, VibraCall (apelare prin vibratii), Dual Watch (monitorizare 2 canale simultan), Blocare taste, functia VOX, Roger Beep, Squelch automat reglabil, Scanare canale, Indicator baterie descarcata.

Functii profesionale

functii profesionale