(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio PMR portabila Midland G8 Single Cod C832

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statia radio Midland G8, este un model in banda PMR446 si LPD, la care aveti posibilitatea de schimbare a benzilor puteti opta pe modul 8+16 canale in banda PMR446 sau 8+69 canale in banda PMR446+LPD.
Statia este dotata si cu modul Intercom pentru motociclisti, pilotul si pasagerul pot comunica intre ei pe aceeasi statie folosind 2 seturi de casti de la Midland si cablul special pentru Intercom.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Fiabilitate si durabilitate

Midland G8 este o statie dual band, care combina cele mai recente tehnologii cu fiabilitatea si durabilitatea. Este ideala pentru cei care lucreaza in constructii, hoteluri, securitate, sport sau organizare evenimente. Midland G8 este eleganta, practica, usoara, compacta si usor de utilizat. Dispune de un ecran LCD de dimensiuni mari si iluminat pentru utilizarea confortabila chiar si in intuneric.

tatie radio PMR portabila Midland G8 Single

VOX cu TalkBack

Statie radio PMR portabila Midland G8 Single

G8 poate lucra in modul handsfree (VOX pe 3 nivele cu “TalkBack”). Daca functia VOX este activata, optiunea TalkBack va opri automat emisia dupa 20 secunde pentru a permite receptia altor utilizatori.

Functii multiple

Midland G8 ofera functii multiple gandite pentru o utilizare cat mai complexa a dispozitivului: functia Intercom (permite comunicarea intre pilotul si pasagerul unei motociclete), functia Vibra-call (permite o alerta silentioasa pentru apelurile primite), functia Roger Beep (ton la sfarsitul emisiei), functia Dual Watch (permite monitorizarea constanta a doua canale) sau functia Out of range (permite monitorizarea statiilor similare din apropiere).

Statie radio PMR portabila Midland G8E BT motocicl

Economizor de energie

Midland G8E BT

Functia economizor de energie va ajuta sa reduceti consumul cu pana la 50%; se activeaza automat cand statia nu receptioneza niciun semnal mai mult de 7 secunde. Midland G8 are incluse baterii de tip Ni‐MH, 4.8V 800mAh. De asemenea, se poate alimenta cu 4 baterii reincarcabile AAA (optionale).

Pachet complet

Midland G8 are incluse in pachet toate accesoriile necesare utilizarii imediate: statie radio, suport centura, alimentator de perete, acumulator, manual de utilizare, incarcator de birou.

Statie radio PMR portabila Midland G8