(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio PMR portabila Midland G9 Cod C923

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie PMR cu cea mai mare putere in 446MHz la acesti bani.
Super, calitate extraordinara, modulatie de invidiat.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Acoperire

Acum puteti comunica la distante de pana la 10 km cu ajutorul statiei Midland G9. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

distanta Statie radio PMR portabila Midland M99-S

Conexiune handsfree

Statie radio PMR portabila Midland G9 Cod C923

Statia radio PMR Midland G9 este prevazute cu mufa MIC/CHG pentru conexiunea la accesorii precum microfoane si casti. Aceasta mufa este de tipul 2 pini si este compatibila cu toate accesoriile Midland. Sistemul handsfree faciliteaza utilizarea lor de catre persoane foarte active din santiere, fabrici,firme de paza etc.

Canale

Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard + 16 canale pre-programabile/68 canale LPD. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS si 104 DCS , functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Statie radio PMR portabila Midland G9 Cod C923

Autonomie extinsa

aliemntare statie radio PMR G9

Statia PMR Midland G9 se poate alimenta cu 4 acumulatori AA NiMH sau, opţional, cu acumulator dedicat de 800 mAh NiMH).  Statia beneficiaza de funcţia economizor de energie care va ajuta sa reduceti consumul cu pana la 50%; se activează automat cand staţia nu receptioneza niciun semnal mai mult de 7 secunde. IN caz de baterie descarcata, ecranul LCD afiseaza un simbol de avertizare.

Functii multiple

Statia radio PMR Midland G9 ofera o multitudine de functii oferind o experienta complexa prin utilizarea ei: functia Scan, VOX, Blocare taste, Dual Watch si Roger Beep, Call si Intercom (pentru moto) etc.

Statie radio PMR portabila Midland G9