(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio PMR portabila TTi TXL-446PM fara acumulator

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Staţia radio PMR TTi TXl-446 este o staţie cu frecvenţă programabilă şi VOX încorporat, utilă în excursii şi în drumeţii.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Acoperire

Acum puteti comunica la distante de pana la 7 km cu ajutorul statiei TTI. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

distanta-comunicare

Conexiune handsfree

handsfree

Statia radio PMR TTI este prevazuta cu mufa MIC/CHG pentru conexiunea la accesorii precum microfoane si casti. Sistemul handsfree faciliteaza utilizarea lor de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, firme de paza etc.

Canale

Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard + 20 canale programabile. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS si 104 de coduri DCS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

canale

Autonomie extinsa

autonomie

Statia PMR TTi TXL-446PM se alimenteaza cu 3 acumulatori R6.  Statia beneficiaza de functia economizor de energie care va ajuta sa reduceti consumul cu pana la 50%. In caz de baterie descarcata, ecranul LCD afiseaza un simbol de avertizare.

Functii multiple

Statia radio PMR TTi TXL-446PM dispune de cateva functii specifice ce pot usura utilizarea acesteia: functia Scan, VOX, Blocare taste, Roger Beep, Dual Watch etc.

functii