(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio UHF portabila Midland G11, 430-470 MHz Cod C966.03

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statia radio Midland G11 vine fara afisaj, ceea ce reprezinta una din variantele profesionale in banda PMR, toate comenzile de pe tastatura sunt confirmate de statie, acustic.
Datorita functiilor de programare special concepute pentru G11, este posibil sa cresteti functionalitatea prin dezactivarea anumitor functii de baza (CTCSS, TOT...)

Este o solutie ideala, in activitatile in care nu aveti nevoie sa schimbati foarte des frecventele, si codurile de securitate, toate functiile se programeaza din PC. Se preteaza la firme de paza, unde e nevoie ca toate canalelele, freceventele, codurile sa ramana fixe.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Comunica la distanta

Acum puteti comunica la distante de pana la 10-12 km cu ajutorul statiei Midland G11. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

distanta lucru

handsfree

Conexiune handsfree

Produsul permite conectarea sisteme "handsfree" - maini libere de tip Kenwood, pentru utilizarea statiei radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea acesteia de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, etc.

 Canale

Acest produs dispune de 8 canale PMR si 8 preprogramate. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

canale

vocal

 Meniuri vocale

Statia PMR Midland G11 vine in ajutorul clientilor cu o functie inovativa ce consta in confirmarea vocala a meniurilor, si a comenzilor pe care le primeste prin intermediul butoanelor. Functie extrem de utila, mai ales datorita faptului ca statia nu este prevazuta cu ecran.

 Functii profesionale

Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiei radio PMR G11, functii care sunt de un real ajutor: functia VOX, Roger Beep, Squelch reglabil, Scanare canale.

functii

autonomie

 Autonomie

Statiile PMR au o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii bateriilor / acumulatorilor cu peste 50%. Autonomia foarte mare este datorata acumulatorilor din colet.