(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890 dual band, 136-174 si 400-470 MHz, Cod C1170.01

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890 dual band

Disponibilitate: În stoc

679,99 Lei

Statie radio pentru amatori, dual band, programabila, multifunctionala

Midland CT890 este rezultatul unor tehnologii avansate si un instrument excelent si de incredere, util in situatii profesionale sau sportive. Structura sa foarte robusta se datoreaza sasiului din aluminiu, ce asigura o stabilitate excelenta.

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890

Full Duplex si Repeater

Midland CT890

CT890 este o statie radio inovativa in sectorul sau care se bucura de diverse functii noi: functia Full Duplex (se transmite si se asculta in acelasi timp), functia Repeater (statia radio devine un repetor putand transmite mai departe ceea ce a receptionat, chiar si pe o alta banda: VHF → UHF sau viceversa.

Caracteristici profesionale

CT890 este dotata cu un ecran color LCD generos, ce permite vizualizarea tuturor functiilor selectate, baterie Li-Ion de 2600mAh, radio FM si tastatura alfanumerica ce ajuta la setarea canalelor, frecventelor si functiilor principale.

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890

Portabilitate excelenta

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890

Antena flexibila, caracteristica comuna tuturor statiilor din seria CT, asigura o portabilitate excelenta, statia fiind usor de tinut la centura cu ajutorul suportului inclus in pachet.

Programabila

Statia CT890 este programabila cu ajutorul software-ului optional PRG-10, prin care se pot seta si personaliza anumite functii, cum ar fi numar canale sau frecventa.

kit programare Statie radio VHF/UHF portabila Midl