(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Tetieră 7 inch cu DVD player PNI HD700A-Y bej cu fermoar

Vizualizare generală rapidă

Tetiera cu DVD player si ecran LCD de 7" cu fermoar, culoare bej.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Ecran LCD de 7 inch

HD700-16-9-wide-view-7-inch-s

Acum puteti reda si viziona filmele preferate, pe un ecran generos la formatul original 16:9, fara imagini deformate sau disproportionate ca la vechile televizoare.

Tetiera PNI HD700A este dotata cu un player Multimedia, care permite redare unei game variate de fisiere Video, Audio, Foto si Text. Astfel puteti viziona un film, asculta muzica preferata, sau viziona pozele din vacanta.

Player Multimedia

HD7000-player-multimedia-s

DVD CD USB SD

HD700-usb-sd-CD-DVD

Puteti reda fisiere multimedia de pe o multitudine de suporturi de stocare cum ar fi : CD/DVD, memorii USB 2.0 sau Carduri de memorie SD. Deasemeni tetiera este dotata cu o intrare si cu o iesire video ce ii permit transmiterea, si primirea de semnal video de la si catre alte surse/monitoare.

Tetiera de 7 inch PNI HD700A este prevazuta cu o protectie detasabila prin fermoar care ajuta atat la protejarea ecranului de lovituri cat si de tentativele de efractie si furt.

Fermoar protectie

HD700A-B fermoar

Tije reglabile

HD700A-B fermoar

Produsul este compatibil cu o multitudine de autoturisme deoarece este prevazut cu tije reglabile in latime, si cu adaptoare speciale de grosime.

Produsul vine in pachet cu o telecomanda, care ofera un confort sporit in utilizare.

De la functiile simple cum ar fi ajustarea volumului, sau pornirea/oprirea aparatului, pana la cele complexe de redare filme, muzica, foto, telecomanda este extrem de utila, si eficienta.

Telecomanda inclusa

HD700-remote-s

Dimensiuni reduse si design placut

HD700-dimensiuni-reduse

Datorita design-ului placut si dimensiunilor reduse similare cu tetierele originale puteti utiliza produsul PNI HD700A in orice tip de masina fara a incomoda sau deranja pasagerii sau soferul.