(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Tetieră 7 inch PNI HM700A-B negru cu fermoar

Vizualizare generală rapidă

Ideala pentru entertainmentul pasagerilor de pe bancheta din spate a autoturismului tau, fie ca sunt copii sau adulti. Tetiera PNI-HM700A poate fi folosita pe orice sistem de DVD player, este recomadat a se utiliza impreuna cu modelul de Tetiera cu DVD inclus HD700A-B.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Tetiera PNI HM700A poate fi utilizata ca un monitor separat pentru redarea filmelor sau jocurilor de pe o alta tetiera cu DVD player sau intrare USB, sau un alt multimedia player. Dupa conectarea cablurilor audio-video, selectati intrarea video din tetiera HM700A iar apoi veti vedea pe ecran imaginea transmisa de la celalalt dispozitiv.

Monitor auto

Tetieră 7 inch PNI HM700A negru cu fermoar

Ecran LCD de 7 inch

4.-16-9-wide-view-7-inch-s

Acum puteti viziona filmele preferate, pe un ecran generos la formatul original 16:9, fara imagini deformate ca la vechile televizoare.

Tetiera de 7 inch PNI HM700A este prevazuta cu o protectie detasabila prin fermoar care ajuta atat la protejarea ecranului de lovituri cat si de tentativele de efractie si furt.

Fermoar protectie

HM700A fermoar

Tije reglabile

HM700A tije reglabile

Produsul este compatibil cu o multitudine de autoturisme deoarece este prevazut cu tije reglabile in latime, si cu adaptoare speciale de grosime.

Produsul vine in pachet cu o telecomanda, care ofera un confort sporit in utilizare.

Astfel aveti acces la functiile simple cum ar fi ajustarea volumului, luminozitatii, culorii sau pornirea/oprirea aparatului.

Telecomanda inclusa

3.-remote-s

Dimensiuni reduse si design placut

5-dimensiuni-reduse

Datorita design-ului placut si dimensiunilor reduse similare cu tetierele originale puteti utiliza produsul in orice tip de masina fara a incomoda sau deranja pasagerii sau soferul.