(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Transmitator PNI AV601 audio video wireless si RJ45 airfun si aircontrol

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Acest dispozitiv reda imaginea de pe telefonul/tableta dv pe un televizor cu intrare HDMI.

Disponibilitate: În stoc

244,99 Lei

Prezentare video

Modul Miracast / AllSharecast

Va puteti bucura acum alaturi de familie de imaginile sau clipurile video de pe Smartphone, tableta sau calculatorului deoarece acestea pot fi redate in timp real pe televizor sau proiector cu ajutorul modului Miracast. Astfel puteti utiliza TV-ul sau proiectorul ca si clona a Smartphone-ului, tabletei, laptopului si va puteti bucura de aplicatii, filme poze pe un ecran mult mai mare.

mod miracast

modul DLNA

Modul DLNA / MirrorOp

In modul DLNA pteti reda pe televizor/proiector imagini si filme HD redare prin internet de pe telefonul/tableta/calculatorul dumneavoastra. Dispozitivul suporta redarea in timp real a continului online la rezolutie 1080P de pe telefonul / tableta dv pe televizor sau proiector.

Redare fisiere de pe tableta/smartphone

O aplicatie deosebit de interesanta este AirFun, cu ajutorul careia puteti reda direct pe ecran fisierele selectate din telefon sau tableta: filme, muzica, poze.

redare fisiere cu airfun

telecomanda virtuala

Telecomanda virtuala

Aplicatia AirFun are integrate mai multe functii printre care si cea de telecomanda virtuala pentru acest produs. Astfel puteti folosi Smartphone-ul ca si o telecomanda virtuala, in locul celei din pachet.

Redare fisiere de pe o memorie USB

Pentru ca este de ultima generatie, dispozitivul PNI AV601 are si o functie suplimentara integrata de media player. Astfel puteti rula de pe o memorie externa ( stick USB sau HDDextern ) o gama variata de fisiere multimedia: filme, muzica, poze.

media player pentru USM Storage

Acces Point

Acces Point

Si nu in ultimul rand, PNI AV601 poate functiona si ca Acces Point ce permite extinderea unei retele wireless pe suprafata mai mare, sau chiar intre etaje, oferind astfel o sursa de internet fara fir in zone ce nu erau accesibile in mob normal.