(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Video boroscop PNI SSV-600

Vizualizare generală rapidă

SSV-600 are un design durabil si robust, acest video-boroscop este cea mai utila unealta pe care ai putea-o folosi vreodată in spatii greu accesibile! Acest model vine cu ecran LCD de 2.7 inch si iluminare reglabilă. Important! Este impermeabil, rezistent la șoc și la praf.

Disponibilitate: Indisponibil temporar

* dupa plasarea comenzii veti fi contactati telefonic pentru a vi se comunica termenul de livrare

389,99 Lei

Perfecta pentru spatii greu accesibile

PNI SSV-600 este cea mai utila unealta pe care ai putea-o folosi vreodată in spatii greu accesibile! Poate fi utilizat pentru: inspectia caselor; inspectarea peretilor cu mucegai, verificarea cablurilor electrice si a infiltratiilor de apa, in inspectia autovehiculelor, pentru inspectarea integritatii sudurilor etc.

Video boroscop PNI SSV-600

Waterproof, Shockproof, Dustproof

Video boroscop PNI SSV-600

Rezistenta la praf, la apa si la lovituri asigura video boroscopului PNI SSV-600 durabilitate si aplicabilitate in situatii si conditii foarte diferite.

Zoom

Una dintre functiile care distinge video boroscopul PNI SSV-600 de alte produse similare este posibilitatea de a efectua zoom (max. 2x) pentru o analiza mai detaliata a zonei examinate.

Video boroscop PNI SSV-600

Ecran 2.7"

ecran video boroscop PNI SSV-600

Video boroscopul PNI SSV-600 are un ecran color de 2.7 inch, imagine 640 x 480 px si o rezolutie de 0.3 Mp, suficient de mare incat sa va permita vizualizarea clara a mediului supus analizei.

Descriere butoane si functii

PNI SSV-600 are 3 butoane pentru functiile principale: buton pornire/oprire si doua butoane +/- cu functie dubla: prin apasarea scurta se aprind sau se sting LED-urile de iluminare si se seteaza nivelul de iluminare al ledurilor. Prin apasarea lunga timp de 2-3 secunde se mareste imaginea cu pana la 2x.

Video boroscop PNI SSV-600

Ergonomic si usor de manipulat

Video boroscop PNI SSV-600

Video boroscopul PNI SSV-600 are o forma ergonomica si este facut dintr-un material care asigura aderenta mainii in timpul manipularii. Usor de transportat, video boroscopul poate fi folosit in orice situatie, fiind extrem de util in munca de teren a instalatorilor sau a mecanicilor auto.