(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Video boroscop PNI SSV-600

Vizualizare generală rapidă

SSV-600 are un design durabil si robust, acest video-boroscop este cea mai utila unealta pe care ai putea-o folosi vreodată in spatii greu accesibile! Acest model vine cu ecran LCD de 2.7 inch si iluminare reglabilă. Important! Este impermeabil, rezistent la șoc și la praf.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Perfecta pentru spatii greu accesibile

PNI SSV-600 este cea mai utila unealta pe care ai putea-o folosi vreodată in spatii greu accesibile! Poate fi utilizat pentru: inspectia caselor; inspectarea peretilor cu mucegai, verificarea cablurilor electrice si a infiltratiilor de apa, in inspectia autovehiculelor, pentru inspectarea integritatii sudurilor etc.

Video boroscop PNI SSV-600

Waterproof, Shockproof, Dustproof

Video boroscop PNI SSV-600

Rezistenta la praf, la apa si la lovituri asigura video boroscopului PNI SSV-600 durabilitate si aplicabilitate in situatii si conditii foarte diferite.

Zoom

Una dintre functiile care distinge video boroscopul PNI SSV-600 de alte produse similare este posibilitatea de a efectua zoom (max. 2x) pentru o analiza mai detaliata a zonei examinate.

Video boroscop PNI SSV-600

Ecran 2.7"

ecran video boroscop PNI SSV-600

Video boroscopul PNI SSV-600 are un ecran color de 2.7 inch, imagine 640 x 480 px si o rezolutie de 0.3 Mp, suficient de mare incat sa va permita vizualizarea clara a mediului supus analizei.

Descriere butoane si functii

PNI SSV-600 are 3 butoane pentru functiile principale: buton pornire/oprire si doua butoane +/- cu functie dubla: prin apasarea scurta se aprind sau se sting LED-urile de iluminare si se seteaza nivelul de iluminare al ledurilor. Prin apasarea lunga timp de 2-3 secunde se mareste imaginea cu pana la 2x.

Video boroscop PNI SSV-600

Ergonomic si usor de manipulat

Video boroscop PNI SSV-600

Video boroscopul PNI SSV-600 are o forma ergonomica si este facut dintr-un material care asigura aderenta mainii in timpul manipularii. Usor de transportat, video boroscopul poate fi folosit in orice situatie, fiind extrem de util in munca de teren a instalatorilor sau a mecanicilor auto.