(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Yala control acces hotelier PNI CH1000R Silver cu cititor de card deschidere pe partea drepta

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Yala pentru accesul in camere de hotel cu cititor de card.Se foloseste doar in sistem complet alaturi de Programatorul de carduri magnetice model PNI FLH50 si Cardurile de proximitate SilverCloud EMC-03 13.56

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Control acces hotelier

Yala PNI CH1000R ofera o solutie de sine statatoare pentru necesitatile de securitate si monitorizare acces pe care le are un hotel, fie el de dimensiuni mari, mijlocii sau mici. Stilul si culoarea yalei o face potrivita oricariu tip de hotel. Corpul yalei este dintr-un aliaj zincat oferind rezistenta la impact sau lovituri. Usa pe care doriti sa o montati trebuie sa aibe o gromise intre 35 si 55 mm.

utilizare

Cititor de card electromagnetic

deschidere din card

PNI CH1000R ofera posibilitatea de deschidere a unei usi cu ajutorul unui card electromagnetic, usor de utilizat si transportat. Este prevazuta si cu o cheie de rezerva, ce poate fi utilizata in cazuri de urgenta. Din interior yala are un mecanism de deschidere manual.

Deschidere pe dreapta

Yala PNI CH1000R poate fi montata si utilizata pentru deschiderea unei usi spre dreapta privind din exteriorul camerei, ca in imaginea alaturata.

deschidere

Alimentare

alimentare

Yala PNI CH1000R se alimenteaza cu 4 baterii de tip AA ceea ce o face foarte usor si rapid de montat. Un set de baterii pot duce pana la 20.000 de deschideri.

Software de monitorizare

Yala PNI CH1000R vine in pachet cu un CD ce contine un software de monitorizare acces hotelier care, impreuna cu un programator de carduri, va ajuta sa configurati un sistem complex de control acces. Soft-ul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP si Windows 7.

software